Logo

Hidegkátyúzási keverékek árusítása

Hidegaszfalt értékesítése és felhasználása

A hideg kátyúzó keverék (HKK) minőségi tulajdonságai és raktározása:

HKK természetes zúzottkő (fr.2-5 mm, 4-8 mm) és aszfalt kötőanyag keveréke, amely speciális higítót és vegyszereket tartalmaz, melyek biztosítják, hogy a keverék feldolgozható legyen fagyos időben is -10°C fokig. A keverék az úttest sérült részeinek felújítására alkalmas, könnyű és anyagveszteség nélküli felhasználással. A kötőanyag előállítása külföldi partner által van hitelesítve, a kő tulajdonságait a gyártó minőségi oklevele garantálja. A HKK keveréket zárt helyen ajánljuk tárolni, sértetlen zsákokban, raktározási idő 12 hónap az előállítás időpontjától.
A HKK technológiai feldolgozásának folyamatát minden rendelésnél biztosítjuk.

 

Munkafolyamat:

-         - A kátyú szegélyek levágása körfűrésszel, az út sérült részének eltávolítása és kitisztítása

-         - Kinyitni a HKK-val töltött zsákokat, a keverékeket szétteríteni és 3 cm-től 6 cm mélységig bedolgozni (a mélyebb kátyúknál rétegesen bedolgozni)

-         - Az így elkészített műveletet tömöríteni kell (rezgős hengerrel), a tömörítést szárazon, vízlocsolás nélkül kell kivitelezni

 

Téli időszakban a keverék feldolgozásánál ajánljuk a felhasználásra szükséges mennyiséget 24 órával a feldolgozás előtt temperált raktárban elraktározni.

Nyári időszakban a kész keveréket sűrítés után ajánljuk átszórni tiszta zúzott kővel fr. 0-2 mm, ill. 0-4 mm (meggátolni az utak „izzadását“)

 

Cégünknél a termék minőségének az osztályozására az ISO 9001 norma rendszer van bevezetve.

 

A hideg kátyúzó keverék (HKK) árjegyzéke:

1 tonna anyag ára.............135 300 Ft + ÁFA 27 060 Ft = 162 360 Ft

1 zsák (25 kg) anyag ára......................... ........3 382,50 Ft + ÁFA 676,5 Ft = 4 059 Ft

Az ár az alapanyagok, az ÁFA, illetve az infláció +-5%-os változásáig garantált.

A szállítást, előzetes telefonegyeztetés után munkanapokon 7:00h és 15:00h között biztosítjuk.
Az árak nem tartalmazzák az ÁFA-t.

 

Ajánljuk a kátyú széleit körfűrésszel bevágni.

El kell távolítani az út sérült részeit, a kátyút ki kell tisztítani. Amennyiben a mélyedésben nagyobb mennyiségű víz található, azt ki kell söpörni és a kátyút ki kell szárítani.

 

 

 

 

 
A keveréket a zsákból 3,0 cm-6,0 cm vastagságban szétteríteni és bedolgozni. Nagyobb mélyedéseknél több rétegben bedolgozni. Az anyag szétterítésére lapátot és gereblyét ajánlott használni.

 

 

 

 

 

 

 

-2°C az úthibákat ajánlott az úthibákat, kátyúkat és magát a keveréket használat előtt felmelegíteni és felfrissíteni nyílt lánggal. Rövid ideig melegítjük, elkerülve ezzel az anyag megégését.

 

 

 

 

 

 

A bedolgozott anyagot tömöríteni kell. A tömörítést rezgős hengerrel, vagy vibrációs lappal kell végezni. A sűrítést szárazon, vízlocsolás nélkül kell kivitelezni.


Ha bármilyen kérdése van, kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat! Kitöltés

Kapcsolat űrlap