Logo

Forgalmi építmények

Vállalatunk legjelentősebb tevékenységei közé tartozik az ipari parkok, bevásárló központok és benzinkutak infrastruktúrájának kiépítése, körforgalmak és kereszteződések kiépítése, parkolók építése és a statikus forgalom megoldása.

Dopravne stavby

Kátyúk javítása

Kátyúk javítása szórt technológiával nyomás alatt - PATCHMATIC, forró aszfalt-bitumen keverékkel vagy hideg kátyúzó keverékkel.

Oprava vytlkov

Útfelületek karbantartása

Az útépítés területén belül foglalkozunk az utak és helyi közúthálózatok aszfaltos mikroszőnyeggel való kiépítésével, felújításával, karbantartásával. Felületi javítások: mikroszőnyeg, aszfalt-bitumen szőnyeg

Plosne opravy

Burkolatkő lerakása

A jelentős útépítési munkálatok közé, amelyekben vállalatunk az elmúlt években rendkívül jó eredményeket ér el, tartozik a járdák, emlékművek, akadálymentesített bejárók, parkolók, terek építése, burkolatköves felületek és családi házak körüli járdák kiépítése.

EU projektek

A 2005-ös évtől részt veszünk a községek és városok infrastruktúrájának fejlesztésére irányuló projektekben, amelyek részben vagy teljes egészében EU strukturális alapokból vannak finanszírozva. 2011-ben részt vettünk egy EU projektben, amely a Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében valósult meg: „Nagybörzsöny és Čierny Balog erdei kisvasutak együttműködése“.

Egyéb tevékenységek

- aszfaltkeverékek árusítása zsákokban
- szórósó árusítása
- kerítések, sportpályák építése
- teherfuvarozás
- építőipari gépek és közúti jelzőtáblák bérbeadása

Kladenie dlazby Stavebne prace Ostatné činnosti


Ha bármilyen kérdése van, kérjük töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat! Kitöltés

Kapcsolat űrlap